Foto: Bufdir, Fosterhjemstjenesten

Hvert år trenger vi over 1000 nye fosterhjem i Norge. 8 av 10 fosterforeldre anbefaler andre å ta i mot et barn ifølge tall fra Bufdir.
I januar er det utstilling i biblioteket om fosterhjemstjenesten  –  Fra fattighus til fosterhjemtjeneste. Det vil også bli en bemannet stand fra Fosterhjemtjenesten, eksakt dato vil bli annonsert senere.
Mange barn i Norge trenger et fosterhjem. Ulike barn trenger ulike fosterhjem. Gode fosterforeldre finnes over alt – i store familier, små familier, flerkulturelle familier og blant slekt og venner. Fosterhjem er vanlige hjem med alminnelig hverdag og trygghet.

Translate »